LR ZEITGARD SEROX

Produsele exclusiviste si extrem de eficiente LR ZEITGARD SEROX sunt create pentru a contracara semnele trecerii timpului. Serox Instant Skin Perfector, cu o tehnologie inovatoare cu dublu efect, conferă imediat un aspect perfect tenului, rezultatele fiind de lungă durată. Aceste rezultate pe termen lung se obțin folosind și produsele complementare din gama Serox: mai puține riduri de expresie pe față, frunte și nas, elasticitate pentru piele și îmbunătățirea volumului acesteia.

SEROX
INTENSIVE RESULT CREAM

Crema intensiv hidratantă reduce aspectul ridurilor fine cu ajutorul ingredientelor active inovatoare. Crema conține ingrediente active inovatoare pentru pielea stresată. Textura bogată cu unt de shea îngrijește pielea uscată. Rezultatul: riduri reduse vizibil.

SEROX
INSTANT RESULT SERUM

Datorită texturii sale mătăsoase, serul este imediat absorbit de piele și lasă o senzație de revigorare. Aplicând cu regularitate, formula specială anti-îmbătrânire cu Argireline®reduce semnificativ aspectul ridurilor și liniilor fine. Contururile feței devin vizibil relaxate și netezite.

SEROX
INSTANT SKIN PERFECTOR

Datorită tehnologie inovatoare cu dublu efect anti-îmbătrânire, Instant Skin Perfector asigură un aspect reîntinerit al tenului imediat după aplicare. Obține un astfel de look cu ajutorul produselor de îngrijire specială Serox: riduri de expresie reduse, fruntea și zona nasului au aspect vizibil elastic și plin de volum.

SEROX
PROFESSIONAL EYE PADS

Semnele trecerii timpului apar, inițial, în jurul ochilor. Plasturii cu colagen pentru ochi combină colagenul liofilizat și o soluție inovatoare de activare. Îngrijesc zona sensibilă a ochilor și pot preveni primele linii fine și riduri din jurul ochilor și le reduc vizibil pe cele existente.

Shopping cart