LR ZEITGARD BEAUTY DIAMONDS

Gama de îngrijire pentru fermitate și anti-îmbătrânire Beauty Diamonds îmbunătățește textura pielii după vârsta de 40 de ani și reduce vizibil ridurile. Formulele au la bază proprietățile diamantelor în combinație cu proteine, asigură încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii și întăresc mecanismul de protecție celulară. Produse disponibile într-o nouă formulă cu sistem inovator de transport al ingredientelor active pentru eficacitate maximă în combiție cu instrumentul tratament anti-îmbătrânire.

BEAUTY DIAMONDS
CREMĂ DE ZI

Textura cremei hrănește intens pielea și îmbunătățește stimularea producției de colagen, astfel, pielea devine fermă. Pielea se simte catifelată și ridurile sunt vizil reduse. Extractul de cătină întărește pielea și asigură contururi armonioase chipului.

BEAUTY DIAMONDS
CREMĂ DE NOAPTE

Crema de noapte hrănitoare ajută pielea să reducă semnele vizibile ale îmbătrânirii. În timpul odihnei, mecanismul natural de protecție a celulelor pielii este stimulat de un complex sinergic format din două peptide brevetate (Replexium™), astfel încât pielea devine fermă, suplă și moale după trezire.

BEAUTY DIAMONDS
CREMĂ DE OCHI

Pentru un aspect radiant! Crema cu efect de fermitate reduce ridurile din jurul ochilor, cu ajutorul păducelului și a iasomiei arabe. Zona ochilor capătă aspect ferm, iar tenul devine luminos și plin vitalitate.

BEAUTY DIAMONDS
ULEI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Îngrijirea intensivă anti-îmbătrânire cu o combinație de 6 uleiuri de origine naturală și vitamine selectate, regenerează, în special, pielea uscată și fragilă și îi conferă strălucire și un aspect tineresc.

Shopping cart