Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea noastra TRAIESTE SANATOS SRL, inregistrata Reg. com.: J10/1380/2018, CIF: 40300201, cu adresa in: Bld. Unirii, Bl.9a, Et.4, Ap.10, Municipiul Buzau, Judetul Buzau, s-a angajat sa respecte viata privata a utilizatorilor site-ului proprietatea noastra, zeitafrumusetii.ro.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al zeitafrumusetii.ro, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor sau normelor GDPR), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs. cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru.

Aceasta politica generala se aplica pe site-ul web pe care va aflati zeitafrumusetii.ro

Desi puteti accesa continutul acestuia fara a furniza vreo informatie personala, in unele cazuri aceste informatii va sunt cerute pentru a va putea oferi serviciile online pe care le solicitati, conform scopurilor declarate respectiv, in vederea inregistrarii la servicii online sau prin e-mail, abonare la newsletter si a desfasurarii corespondentei. Astfel de informatii se prelucreaza in conformitate cu prevederile regulamentului mentionat mai sus si dorim sa va informam despre cum sunt ele utilizate, astfel:
–   informatiile colectate in scopurile mai sus aratate se refera la: nume, prenume, telefon, adresa postala si adresa de email
–    informatiile sunt divulgate tertilor doar in cazul in care acest lucru este absolut necesar pentru indeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus si doar destinatarilor mentionati, furnizori de servicii sau parteneri. Zeitafrumusetii.ro nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate in scopuri de marketing de catre terti operatori sau transfer extern in afara UE. De asemenea, pentru imbunatatirea experientei dumneavoastra in utilizarea site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de cautare, indexare sau social media.
–    informatiile colectate sunt stocate pana la finalizarea scopului pentru care au fost colectate dar nu mai mult de 24 de luni de la ultima activitate.
–    in vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere a datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a va retrage consimtamantul initial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul pentru restrictionarea prelucrarii sau dreptul de a depune o plangere in calitate de subiect al prelucrarii datelor, va rugam sa ne scrieti fie prin e-mail.
–    in mod implicit, site-ul zeitafrumusetii.ro utilizeaza diferite tipuri de cookie-uri functionale pentru a imbunatati experienta dumneavoastra in utilizarea acestui site. Aveti optiunea de a respinge sau accepta folosirea lor.
–    prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de chat se face doar in scopul desfasurarii corespondentei cu dvs. Daca echipa care raspunde de gestionarea mesajelor primite nu va poate raspunde la intrebare, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastra altui serviciu internalizat sau externalizat. Veti fi informat prin e-mail care este acest serviciu si de faptul ca cererea dumneavoatra va fi preluata de acel serviciu. Daca aveti intrebari in legatura cu prelucrarea corespondentei dumneavoastra si a datelor cu caracter personal, le puteti include in mesajul pe care ni-l adresati.

Continuarea accesului dumneavoastra la continutul site-ului zeitafrumusetii.ro constituie un accept al politicii noastre de confidentialitate. Pentru orice sugestii sau sesizari cu privire la continutul politicii de confidentialitate va rugam sa ne contacti la adresa de e-mail.