LR ZEITGARD RACINE

Îngrijirea de bază RACINE oferă pielii stresate, cu aspect obosit, multă hidratare și energie. Pentru un ten proaspăt, revitalizat! Poți încetini procesul de îmbătrânire a pielii cu ajutorul complexului de îngrijire al coenzimei Q10 și al algelor. Gama de îngrijire îți trezește pielea și îi conferă mai multă prospețime și strălucire.

RACINE
CREMĂ DE ZI RACINE Q10

Crema de zi Racine Q10 oferă îngrijire, protecție și energie pielii pentru întreaga zi. De asemenea, conține și substanța asemănătoare vitaminei Q10. Coenzima Q10 este cunoscută drept agent anti-îmbătrânire. Coenzima Q10 este vitală fiecărei celule din corp pentru a-i asigura energie.

RACINE
CREMĂ DE NOAPTE RACINE Q10

Crema de noapte Racine Q10 oferă pielii îngrijire și hidratare întreaga noapte. Îngrijirea de noapte conține și substanța asemănătoare vitaminelor Q10. Coenzima Q10 este cunoscută ca un agent anti-îmbătrânire. Coenzima Q10 este necesară fiecărei celule din corpul nostru pentru a asigura aprovizionarea cu energie.

RACINE
CREMĂ PENTRU OCHI RACINE Q10

Ești în căutarea îngrjirii perfecte de zi? Crema pentru ochi Racine Q10 oferă îngrijire, protecție și energie pielii întreaga zi. Conține, de asemenea, coenzima Q10.

RACINE
RACINE SER COLAGEN

Coenzima Q10 este cunoscută ca fiind un agent important pentru rutina îngrijirii anti-îmbătrânire. Coenzima Q10 este vitală fiecărei celule din corpul nostru pentru a-i asigura aportul necesar de energie.

Shopping cart