LR ZEITGARD PLATINUM

O cremă anti-îmbătrânire, energizantă, ce reduce ridurile, special creată pentru nevoile pielii bărbaților. Crema cu textură de gel, extrem de eficientă, se absoarbe rapid și oferă un plus de energie revigorantă datorită efectului său hidratant. Datorită acidului hialuronic, ridurile fine sunt estompate, reduse, și pielea devine mai elastică și mai luminoasă.

PLATINUM
CREMĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Prospețime și masculinitate! Crema cu textură de gel, extrem de eficientă, se absoarbe rapid și oferă un plus de energie revigorantă datorită efectului său hidratant. Noul sistem de transport al substanțelor active conține ingredientul activ încapsulat crește sinteza acidului hialuronic și estompează ridurile, pielea devinind mai elastică și mai luminoasă.

LR ZEITGARD
CREMĂ DE CURĂȚARE

Curăță delicat, dar în profunzime pielea feței, în combinație cu Instrumentul de curățare facială. Crema delicată cu extract de harungana susține regenerarea pielii și îmbunătățește aspectul acesteia. Rezultatul: un ten revitalizat, delicat matifiat.

LR ZEITGARD
LOȚIUNE TONICĂ

Limpezește și calmează pielea după tratamentul cu peria de curățare sau după peelingul prin cavitație. Întărește funcția naturală de protecție a pielii prin ingredientele: zinc PCA, alantoină și pantenol. Are un efect revigorant datorită extractului de harungana. Formula fără alcool este potrivită pentru toate tipurile de ten și restabilește valoarea naturală a pH-ului pielii.

LR ZEITGARD
CREMĂ DE CORP

Crema de corp pentru fermitate reconstruiește structura naturală de colagen a pielii, o hidratează și o fixează în piele. Pantenolul și vitamina E întăresc funcția de barieră protectoare a pielii, iar acidul hialuronic îi îmbunătățește vizibil aspectul – efect de umplere. Pielea are mai multă elasticitate și fermitate, este mătăsoasă și netedă.

Shopping cart