LR ZEITGARD NANOGOLD

Produsele premium cu particule de aur și mătase sunt destinate pielii persoanelor sub 40 de ani, reduc vizibil ridurile și contribuie pentru un ten strălucitor de frumos. Particulele de aur amplifică producția de colagen îmbunătățind elasticitatea pielii. Proteinele de mătase asigură o piele vizibil fină la atingere și o protejează de factorii externi. Produse disponibile într-o nouă formulă cu sistem inovator de transport al ingredientelor active pentru eficacitate maximă în combiție cu instrumentul tratament anti-îmbătrânire.

NANOGOLD

CREMĂ DE ZI

 

Produs reformulat și îmbunătățit cu sistemul de transport al substanțelor active și ingredientul activ încapsulat care reduce ridurile de expresie. Pentru o eficacitate maximă în combinație cu Instrumentul tratament anti-îmbătrânire. Textura catifelată crește elasticitatea și rezistența pielii și îi întărește bariera naturală a pielii.

NANOGOLD

CREMĂ DE NOAPTE

 

Combate semnele de oboseală ale pielii și vei obține o piele vizibil mai frumoasă. Datorită extractului de Euglena Gracilis din micro-alge, crema de noapte hidratantă ajută la susținerea regenerării naturale a pielii și la îmbunătățirea structurii acesteia, astfel, ridurile și liniile fine sunt vizibil reduse.

NANOGOLD

CREMĂ ȘI MASCĂ 2IN1 PENTRU OCHI

 

Îngrijire pentru netezirea și fermitatea pielii din jurul ochilor. Peptidele din soia și orez reduc vizibil liniile fine, cearcănele și inflamațiile. Zona delicată a ochilor devine mai netedă și mai suplă, astfel încât ochii au aspect odihnit pentru mai mult timp. Pentru un aspect proaspăt și alert.

Shopping cart