LR ZEITGARD ÎNGRIJIRE SPECIALĂ

LR ZEITGARD
SER BLUE LIGHT DEFENDER

Serul inteligent împotriva îmbătrânirii digitale! Lumina albastră emisă de ecrane grăbește procesul de îmbătrânire prematură a pielii. Inovatorul Blue Light Defender împotriva ÎMBĂTRÂNIRII DIGITALE protejează pielea de efectele luminii albastre.

LR ZEITGARD
POWERLIFT

Cu PowerLIFT îți începi ziua împroaspătat și plin de energie! Datorită ingredientelor dovedite, precum acidul hialuronic, peptidele de ovăz, extractul de alge și un amestec de 7 extracte din plante, emulsia ușoară hidratează pielea feței și netezește liniile fine de expresie.

LR ZEITGARD
MASCA DE NOAPTE

Masca nutritivă acționează peste noapte cu sprijinul complexului său de ingrediente active foarte concentrat, Ultra Filling Spheres™ și fructe de pădure Shizandra, oferind un plus de îngrijire și regenerare. Pielea se poate relaxa noaptea și poate absorbi în mod optim ingredientele active valoroase. Pielea se simte mătăsoasă dimineata și capătă un aspect împrospătat.

BEAUTY DIAMONDS
ULEI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Îngrijirea intensivă anti-îmbătrânire cu o combinație de 6 uleiuri de origine naturală și vitamine selectate, regenerează, în special, pielea uscată și fragilă și îi conferă strălucire și un aspect tineresc.

RACINE
CREMĂ PENTRU OCHI RACINE Q10

Coenzima Q10 este cunoscută ca fiind un agent important pentru rutina îngrijirii anti-îmbătrânire. Coenzima Q10 este vitală fiecărei celule din corpul nostru pentru a-i asigura aportul necesar de energie.

Shopping cart