DISPOZITIV COSMETIC ZEITGARD PRO

Modern, inovativ.
Modern, inovativ.

Noul dispozitiv Zeitgard Pro te provoacă cu ajutorul celor 4 instrumente ce combină în mod inteligent cea mai nouă tehnologie, vibrația cu ultrasunete. Produsul este în curs de brevetare, în Germania.
Număr înregistrare brevet: 10 2022 200 747.6

Recomandat de experți
Recomandat de experți

Specialistul nostru în dermatologie și venerologie, Dr. med. Gerrit Schlippe – cu 25 de ani de experiență în cercetarea cosmetică – recomandă Dispozitivul cosmetic Zeitgard Pro pentru eficacitatea sa dovedită dermatologic, ceea ce este confirmat de renumitul Institut Dermatest.

Utilizare facială
Utilizare facială

Funcția de îngrijire facială a dispozitivului Zeitgard Pro oferă curățare în profunzime porilor prin tehnologia oscilației și o detoxifiere intensivă, precum și îngrijire anti-îmbătrânire cu acțiune în adâncime prin tehnologia cu ultrasunete.

Utilizare corporală
Utilizare corporală

Când este utilizat pe corp, dispozitivul cosmetic Zeitgard Pro aplică tehnologia cu ultrasunete și vibrații pentru a reduce aspectul pielii de coajă de portocală printr-un masaj corporal ferm.

Instrument profesional de curățare

Peria facială inovatoare beneficiază de tehnologia oscilației pentru curățare eficientă, dar, în același timp, blândă a pielii, iar în combinație cu Crema de curățare LR ZEITGARD asigură o piele frumoasă și strălucitoare atemporală. Instrumentul de curățare convinge cu un concept unic de igienă.

Instrument tratament anti-îmbătrânire

Instrumentul eficient anti-îmbătrânire oferă vizibil mai multă elasticitate și poate reduce semnele îmbătrânirii. Tehnologia cu ultrasunete a instrumentului anti-îmbătrânire stimulează metabolismul celular al pielii și asigură pătrunderea în profunzime a ingredientelor active din produsele de îngrijire.

Instrument pentru peeling prin cavitație

Peeling-ul prin cavitație cu tehnologia inovatoare cu ultrasunete permite o îndepărtare precisă a celulelor moarte ale pielii, a impurităților și a excesului de sebum din pori și foliculii de păr. După aceea, pielea va arăta vizibil mai netedă, mai proaspătă și mai tânără.

Instrument pentru masaj corporal

Masajul cu ultrasunete cu Instrumentul de masaj corporal oferă corpului tău o piele mai fermă și mai uniformă. Folosit zilnic, susține țesutul conjunctiv pentru mai multă fermitate și îmbunătățește pielea cu aspect de coajă de portocală. Rezultatele optime sunt obținute în combinație cu Crema de corp LR ZEITGARD.

Shopping cart