Anul acesta avem, probabil, mai multă nevoie să ne învăluim în magia Crăciunului, decât în anii anteriori. Bucurați-vă de mai multă emoții, mai multă poftă de viață și mai multe clipe de fericire alături de cei dragi vouă! Bucurați-vă de cea mai frumoasă perioadă a anului cu minunatele noastre propuneri de cadouri și continuați să vă răsfățați cu produsele LR, pentru că…a sosit cea mai frumoasă perioadă a anului, CRĂCIUNUL!

MAI MULTĂ ARMONIE

Oferiți-vă mai multe momente pentru voi înșivă și concentrați-vă asupra stării de bine. LR Soul of Nature Hopeful Soul creează echilibru între corp și suflet și oferă un sentiment de concordanță și armonie. 100% uleiuri naturale esențiale din bergamotă, trandafir, mușețel și lemn de santal se contopesc într-o compoziție armonioasă de parfumuri, pentru un ritual de îngrijire perfect echilibrat.

MAI MULTĂ RELAXARE

Aveți grijă, ca și în perioada aglomerată a Crăciunului, să vă puteți bucura de cât mai multe momente de meditație interioară. Ritualuri zilnice antistres vă pot ajuta să vă mențineți echilibrul interior și pofta de viață și în zilele obositoare! Ceaiul de plante, masca de noapte și băutura pentru somn calmează trupul și sufletul. Astfel, puteți savura cea mai frumoasă perioadă a anului alături de cei dragi!

MAI MULTĂ ÎNGRIJIRE PENTRU EA

Te-ai gândit la toate: ai planificat masa, ți-ai împodobit casa și ai împachetat frumos toate cadourile? Din păcate în perioada aglomerată a Crăciunului uităm ușor de propriile nevoi. A sosit și rândul tău! Oferă-ți o pauză de îngrijire cu Aloe Vera, ulei de cânepă și Canabidiol (CBD), pentru o piele relaxată și protejată. Serul cu vitamina C și efect antirid îți conferă un ten fin și strălucitor.

MAI MULTĂ ÎNGRIJIRE PENTRU EL

Tot ceea ce își doresc bărbații (și iubesc femeile) – niciodată nu a fost mai simplu să îți scoți în evidență atractivitatea! Descoperă ritualul tău zilnic de îngrijire pentru piele, păr și barbă și bucură-te de mai mult farmec masculin! LR ALOE VIA oferă o îngrijire naturală pentru bărbați. Repede, ușor, eficient. Cu parfum masculin oferit de acordurile lemnoase. Pentru un aspect îngrijit, fără prea mult efort.

MAI MULT SCLIPICI ȘI BUCURIE

Stelele care strălucesc pe cerul înghețat al iernii fac ca acest anotimp să devină unul magic, să aducă bucurie în suflete și în case. O repriză de frumusețe pare a fi cea mai bună idee pentru o seară de iarnă! Pielea se va bucura în mod deosebit de o îngrijire plină de răsfăț, care îi oferă mai multă hidratare. Retrăiți senzația Crăciunului și străluciți precum stelele de pe cer!

MAI MULT TIMP CU FAMILIA

Familia pe primul loc! Perioada Crăciunului este ideală pentru a-i răsfăța cu surprize pe cei dragi care ne sunt mereu alături de-a lungul întregului an. Mulțumirea și atenția pot fi manifestate prin mici cadouri, de exemplu produse de îngrijire LR de cea mai înaltă calitate!

MAI MULTE PARFUMURI ÎNCÂNTĂTOARE

Cine sunteți? Cu parfumurile noastre dominante, personalitatea voastră poate fi pusă în evidență într-un mod impresionant! Fie că este vorba de Crăciun sau de Revelion, cu parfumurile irezistibile Jungle Man și Femme Noblesse ținutele de sărbători devin perfecte și cu siguranță veți atrage toate privirile!

MAI MULTE BUCURII PENTRU INIMILE COPIILOR

Prin achiziționarea unei cești în ediție limitată de Crăciun donați 40 lei către LR Global Kids Fund și susțineți astfel proiectele noastre din întreaga lume, care sunt menite să vină în ajutorul copiilor. Este atât de simplu să faceți ceva în plus pentru bucuria copiilor defavorizați.

MAI MULTĂ POFTĂ DE VIAȚĂ

Bellylicious este savoarea divină și sănătoasă – fără senzație de balonare și fără remușcări! Răsfățați-vă simțurile cu hrană delicioasă și oferiți astfel organismului ceva bun: gust intens și puține calorii. Astfel, kilogramele în plus care ne-am obișnuit că se depun de Crăciun nu au nicio șansă!